SMV Klassiker

Frågan om att bilda en SMV förening var uppe under vår träff i Örebro augusti 2017. Bakgrunden var att det finns många SMV ägare som vill träffas, diskutera och ha roligt ihop med andra SMV ägare. Det finns alltså ett behov av en samorganisation för att kunna hålla ihop oss i vårt intresse och organisera träffar, och på ett bra sätt försöka bibehålla den kunskap som finns ute hos alla ägare.
 
Eftersom vi vet att många vill vara med, men är mer eller mindre passiva ibland, så bestämde vi oss att FB gruppen där allt startade kommer vara vår kanal utåt, där finns inget, så som, medlemsavgifter, styrelser, medlemsmatriklar, klubbtidningar eller annat som skulle få ett fåtal av oss i en tänkt styrelse att ibland få jobba häcken av sig för att föreningen skulle fungera. Vi vill inte ha det så, vill ha det så enkelt som möjligt. Inga avgifter, inga matriklar, inga påminnelser om avgiften, inga styrelsemöten o.s.v.
 
Men för att tillgodose alla SMV ägare med div. träffinformation och ev. teknisk information om våra kära husvagnar så beslutade vi oss för att lägga upp den här hemsidan. Det är meningen att information om våra träffar och tekniska erfarenheter ska kunna skrivas ner och läggas in här så alla kan ta del av det.
Det huvudsakliga diskussions forumet för oss som vill vara med är facebook gruppen, SMV husvagnar. Men eftersom alla inte har facebook så beslutade vi att lägga upp hemsidan som alla med en internet uppkoppling kan nå, fast i vissa fall kan det även behövas ett barn eller barnbarn för att hitta rätt, men jag tror ni löser det.
 
Den här hemsidan kostar mig att äga och underhålla. Vill du vara med och ge ett litet bidrag för att jag ska kunna fortsätta hålla och uppdatera all info om våra kära SMV. 
 
För 50kr/dekal i bidrag inklusive frakt får du en denna att fästa på bil eller husvagn. Den är väldigt lik orginalet men är mindre i storlek (ca 11cm hög) och webadressen står på dekalen. Skicka mig ett mail till här eller sms till mobilnr nedan med namn och adress så kommer dekalerna.
Betala med swisch 0735-212135 efter bekräftelse.